Visszatérés az irodába és a széthulló munkahelyi közösségek - online szakmai fórum

2021.07.29 11:00-12:00

Környei Imre, iCons-Hungary és

Hári Péter, CX-Ray

Zoom


Szakmai fórumunk nyári kiadásában a vezetők és HR munkatársak számára is aktuálisan legégetőbb kérdéssel fogunk foglalkozni, vagyis az irodai visszatéréssel! A korlátozások folyamatosan oldódnak fel, egyre több szervezet kezdi az eddigi otthon munkavégzést illető szabályzásait változtatni, vagy visszavonni. Lassan kezdhetünk visszatérni a megszokott kerékvágásba. Vagy pont, hogy az elmúlt egy év tanulsága az volt, hogy most irányt kell váltani? Visszatérés az irodába, hibrid megoldások, vagy teljes home office maradjon? És mi lesz a munkahelyi közösséggel, ha többen máshonnan végzik a munkájukat? Eljött a személyes csapatépítők ideje, vagy jobban élvezte ezt mindenki virtuálisan? Hári Péter, a CX-Ray CEO-ja Környei Imrével, az iCons-Hungary tanácsadójával és trénerével beszélget ezekről a mindenki számára komplikált, de annál fontosabb kérdésekről!

JELENTKEZEM!

A SZAKMAI ELŐADÓK

Környei Imre gépészmérnöki és MBA diplomával illetve nemzetközi coach képesítéssel rendelkezik. Vezetői tapasztalatai: több multinacionális cégnél dolgozott ügyvezető igazgatóként a kereskedelmi szektorban. 1987 óta dolgozik trénerként és tanácsadóként, 2004-től coacként – elsősorban komplex szervezetfejlesztő programokat tart. COVID megújulást, rengeteg tanulást és nemzetközi projekteket hozott az Iconsnak.

Hári Péter, annak ellenére, hogy munka és szervezet szakpszichológus és doktori tanulmányait is ezen a területen folytatta, pályáját IT projekt menedzserként kezdte. 2014-ben adatelemzőként csatlakozott a CX-Ray alapító csapatához, 2015-ben pedig átvette a csapat vezetését. Azt szereti a HR és szervezetfejlesztés szakmában, hogy ötvöződik benne a soft és a hard, az üzleti mutatók és a megfoghatatlannak tűnő emberi tényezők világa, amely összességében a legnagyobb, de nem kizárólagos hatással rendelkezik egy vállalat sikerességére.

Környei Imre

iCons-Hungary

Hári Péter

CX-Ray Kft.

Miről lesz szó?

Hogyan tovább? Teljes home office, vagy visszatérés az irodába?

A hibrid megoldásokról: előnyeik, hátrányaik

A széthulló munkahelyi közösségekről: körülmények és veszélyek
Tanácsok, tippek, jógyakorlatok, hogy megelőzhető legyen a baj és gördülékenyen menjen