by CX-Ray

Teljesítményértékelés a gyakorlatban

online útmutató a teljesítményértékeléshez

Egy délután alatt átnézhető, kompakt, gyakorlatias tudástár a teljesítményértékelés jelenéről

Tudd meg, hogyan és milyen kritériumok alapján válassz teljesítményértékelési rendszert!

Ismerd meg az aktuális trendeket a teljesítményértékelés nemzetközi gyakorlatában!

Gyakorlati példákat bemutató videó anyagok és kiegészítő elméleti anyag letölthető formátumban

I. és II. rész ára:

• A kurzusra történő regisztráció fizetési kötelezettséget von maga után.


• A fizetéssel kapcsolatos információkról emailben értesítünk.

10.990 Ft + áfa

A tanfolyamról részletesebben:

A tanfolyam két részt tartalmaz, melyet a sikeres regisztrációt és a számla kiállítását követően küldünk el a hallgatónak.


A tananyagok feldolgozásának sebességét hallgatóinkra bízzuk, azok bármikor elérhetőek lesznek számukra a megnyitást követően.


A tanfolyam alapvető előzetes ismereteket igényel a teljesítményértékelésről. Hallgatóink megismerhetik a folyamatot, hogy miként és hogyan érdemes teljesítményértékelési rendszert választani és bevezetni, valamint segít átlátni a jelenlegi trendeket, mind nagyon gyakorlatias példákkal. A videók során megjelenik a CX-Ray teljesítményértékelési rendszere, de a tanácsok és jógyakorlatok nem termék specifikusak, így bármilyen rendszer esetén hasznosak.


JELENTKEZEM!

Képzésünk 2 részből épül fel:

Miként és hogyan érdemes új teljesítményértékelési rendszert kiválasztani? Milyen lépéseket kell megtenni, milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a rendszert?

Bemutatásra kerülnek a nemzetközi trendek, és az, hogy ezeket hogyan lehet alkalmazni a saját szervezetre. Körbetekintést nyújt, segít átlátni a teljesítményértékelés lehetséges megoldásait, és amit érdemes azokból megtartani, átalakítani.

Arról lesz szó, hogy kik a különböző szereplők a TÉR bevezetésénél, ki hogyan tudja segíteni a rendszer felállítását. Mire figyeljünk oda és hogyan kommunikáljunk?

Rövid elméleti összefoglaló alapján megismerhetjük a teljesítményértékelés két legnépszerűbb összetevőjét: kompetenciaértékelés, célkitűzési rendszer.

1. rész

2. rész

Milyen ismereteket sajátíthatsz el?

A Teljesítményértékelésről

A teljesítményértékelés napjainkban is inkább tűnik egy felesleges rossznak a munkavállalónak, extra erőfeszítésnek a HR számára és fejvakarásnak a vezetőknek, mintsem egy kölcsönösen hasznos rendszernek. De miért ragadt meg a teljesítményértékelés ebben a hálátlan szerepkörben, amikor valójában az ösztönzés egyik leghatékonyabb eszköze is lehetne?

Eredmények nyomonkövetésében

Dolgozói autonómia növelésében

Szervezeti odafigyelés megteremtésében

Visszajelzések átadásában

Szervezeti célok egyéni célokká bontásában

Dolgozói elkötelezettség növelésében


A jól felépített TÉR számos területen segíti a vezetőket:

A jól felépített és átgondolt teljesítményértékelés számos területen képes megkönnyíteni a vezetők feladatát csapatuk motiválásának fenntartásában, a mérőszámok nyomon követésében és a szervezeti és egyéni célok összehangolásában.

Tarts velünk és ismerd meg a teljesítményértékelési rendszerekben rejlő potenciált:

módszerét és alkalmazási lehetőségeit!

JELENTKEZEM!

JELENTKEZEM!


Tarts velünk Te is!