A teljesítményértékelés és a szervezeti kultúra formálása

Az online eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


Ne maradj le!

2021.03.04 - én 11:00-12:00

Farkas Margit, EY és Hári Péter, CX-Ray

Zoom 

2021-ben folytatódik szakmai webinár sorozatunk, ahol szakértőinkkel a teljesítményértékelés különböző aspektusait és kérdéseit járjuk körbe! 2020-ban beszéltünk már a teljesítményértékelés alapjairól, annak kihívásairól és munkajogi hátteréről is. Nemrégiben megkérdeztünk Titeket, hogy mi 2021 legfontosabb HR kérdése szerintetek és a legtöbb szavazat a szervezeti kultúra formálására érkezett. Így a 2021-es év első CX-Ray szakmai webinárja a teljesítményértékelés és a szervezeti kultúra kapcsolatát járja körbe. Meghívott szakértőnk Farkas Margit, EY ügyvezető igazgatónkkal, Hári Péterrel fog beszélgetni ezzel kapcsolatos tapasztalataikról és szakmai véleményükről. A webinár során, úgy, mint eddig, lesz lehetősége a hallgatóknak kérdéseket feltenni, valamint a webinár rögzítésre kerül, így később is megtekinthető lesz!

JELENTKEZEM

A SZAKMAI ELŐADÓK

Farkas Margit az EY Személyügyi Tanácsadás üzletágának partnere. Margit több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik humán erőforrás és változás menedzsment területen, az EY-nál belső, HR vezetői feladatkörökben és ügyfeleknek történő tanácsadás keretében. Szakterületéhez tartozik HR vertikum számos ága: vezető fejlesztés és munkavállalói képzések, tehetség menedzsment és utódlástervezés, kultúra-építés, elköteleződés és megtartás, munkavállalói diverzitás. Margit kiemelt területe a változás menedzsment, transzformációs programok sikerességét támogatva, nemzetközi és hazai ügyfelekkel egyaránt. A Margit által támogatott transzformációs programok között szerepelnek: vállalati szervezeti modell átalakítása (SSC bevezetés, regionális struktúra bevezetése), kultúra váltás, új technológia bevezetése 30+ országban, vezetői csapatok változáskezelési készségfejlesztése.Margit szakképzett tréner, facilitátor és coach, munkája során számos nemzetközi szintű tréning programot és workshopot alakított ki és vezetett, különös fókusszal a vezetőfejlesztésre. Képzési, fejlesztési munkája során alkalmazza az elsajátított pszichometrikus eszközöket, személyes és csapat szinten a mélyebb megértés és tanulás elősegítése érdekébenPályája során az EY számos földrajzi és szakmai executive vezetőségének tagja volt, többek között a Közép és Kelet-Európai régióban (21 ország) és az Adó üzletág EMEIA régióban (90 ország) a HR stratégiát képviselve.

Hári Péter, annak ellenére, hogy munka és szervezet szakpszichológus és doktori tanulmányait is ezen a területen folytatta, pályáját IT projekt menedzserként kezdte. 2014-ben adatelemzőként csatlakozott a CX-Ray alapító csapatához, 2015-ben pedig átvette a csapat vezetését.Azt szereti a HR és szervezetfejlesztés szakmában, hogy ötvöződik benne a soft és a hard, az üzleti mutatók és a megfoghatatlannak tűnő emberi tényezők világa, amely összességében a legnagyobb, de nem kizárólagos hatással rendelkezik egy vállalat sikerességére.

Farkas Margit

Ernst & Young

Hári Péter

CX-Ray Kft.

Miről lesz szó?

Mi a kapcsolat a TÉR és a szervezeti kultúra között?

Milyen teljesítményértékelés illik milyen szervezeti kultúrába?

Hogyan hat egy jó TÉR a szervezeti kultúrára?

Milyen a jó szervezeti kultúra és mikor kell változtatni?