SZERETNÉL DOLGOZNI VELÜNK?

Elérhető pozíciók
Browse...
Browse...

Segíts nekünk, hogy a cégek kihozhassák munkavállalóikból a legjobbat!

CX-Ray = IT + SZERVEZETPSZICHOLÓGIA

Amivel foglalkozunk

Cégünk szoftver alapú szolgáltatásként kínál szervezetdiagnosztikai felméréseket, például szervezeti hálózatelemzést, elégedettség mérést vagy teljesítményértékelést. Szakmai csapatunk szervezetpszichológusokból, adatelemzőkből, közgazdászokból és szoftverfejlesztőkből áll.


Termékeink ötvözik a módszertani innovációt, letisztult dizájnt és az ügyfélcentrikus attitűdöt. Tevékenységünk célja, hogy minél rövidebb, validált, integrálható és tudományosan megalapozott szervezeti felméréseket fejlesszünk, amelyek letisztult és könnyen értelmezhető értékelési felületeket adnak mind a munkavállalók, mind pedig a munkáltatók részére.


Víziónk szerint a munkatársak teljesítményéért, elégedettségéért azok a csapatvezetők, műszakvezetők felelnek, akik napi kapcsolatban állnak csapatukkal. Célunk egy olyan tudományosan megalapozott, de könnyen kezelhető online eszköztárat adni a vezetők kezébe, amely lehetővé teszi számukra jól teljesítő és elkötelezett csapatok kialakítását.

Előnyök & juttatások

- Versenyképes fizetés

- Home office lehetősége

- Kávé, gyümölcs, víz, keksz... az irodában

- CX-Ray hambizások, amelyek során felkeressük (és értékeljük) a legjobb budapesti hamburgereket

- Csapatépítő események

- CX-Ray és más rendezvényeken való részvétel

- Balaton office


ELÉRHETŐ POZÍCIÓK

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.

Látogass vissza később vagy küldd el önéletrajzod és motivációs leveled a fenti űrlap segítségével, hogy bekerülj az adatbázisunkba. Keresünk, ha nyílik új lehetőség :)

- Miért szeretsz velünk dolgozni?

„Szeretem a csapatunkat, a rugalmasságunkat új helyzetekhez, mert mindenből és mindenkitől van mit tanulni."

„Szeretem a CX-Ray-t, mert jó olyan fiatalokkal együtt lenni, akik ugyancsak fontosnak tartják a hasznos, értelemmel teli, szakmai munkát. Inspirál mindenki, bármelyik csapatra nézek. Szerencsésnek gondolom magamat a vezetőimet illetően, mert mindig számíthatok rájuk, bármilyen témáról is legyen szó. Szeretem azt, amit képviselünk mi, CX-esek."

„Azért, mert imádom azt a légkört, amit a kollégáimmal teremtünk. Teljes mértékben teljesül az a stratégia, hogy organization fit emberek dolgozzanak itt, ez nagyon érezhető. Plusz méltányosan megbecsülve érzem magamat minden tekintetben."

- Eszter

- Ildikó

„Legfőképp három dolog miatt: a csapat, a csapat és nem utolsó sorban a csapat."

- Marci

- Soma

Hozd ki embereidből a legtöbbet

legjobbat!