PULSE

Kövesd csapatod hangulatát egyszerűen!

Ingyenesen elérhetővé tettük Pulse felmérésünket!

Töltsd ki igénylőlapunk és kollégáink segítenek elindítani felmérésed!

Beállítható ütemezés

Több nyelven elérhető

Automatikus kérdőívkiküldés

Egyetlen, testre szabható kérdés

Szöveges visszajelzési lehetőségek

Döntésünkkel szeretnénk támogatni azokat a munkaválallókat és csapatokat, akik a hosszútávon fennálló otthoni munkavégzés során is szeretnének visszajelzéseket adni napi feladataikról, hangulatukról és nehézségeikről vezetőjüknek.

A folyamatos visszajelzés lehetővé teszi a vezető számára, hogy valós idejű információt kapjon csapata mentális jóllétéről. Segít a csapatkohézió megőrzésében, csökkenti az izolációt és azonnali beavatkozásoknak ad lehetőséget.

FELMÉRÉS

PULSE

A Pulse választható időközönként egy email formájú, automatikus értesítőt küld a csapat tagjainak, ahol a kitöltők a linkre kattintva a felmérés felületére jutnak.

Egy személyre szabható kérdésre kell válaszolniuk a látható hangulatjelek segítségével. Szöveges visszajelzés küldésére is van lehetőségük a 'küldök visszajelzést is' gomb használatával.

Az eredményeket a felhasználói fiókba belépve tekintheti meg a csapatvezető.


A szervezeti hangulatingadozás alakulását egy vonaldiagram szemlélteti. Ha problémát észlelsz, az exportálható szöveges válaszok alapján akár azonnal közbeavatkozhatsz!

"Már a home office bevezetés előtt elkezdtük a PULSE felmérést használni a Café PR-ben, hogy lássuk, mi foglalkoztatja a kollegáinkat. Részletes vezetői emailben vezettem fel, hogy miért indítjuk el ezt a mérést, mi célunk vele, és miként kapnak ők erről visszacsatolást. Tisztáztam velük azt is, mi publikus számomra vezetőként a válaszaikból. Napi szinten átnézem az eredményeket, a kommenteket, és a nap végén mindig írok egy levelet minden munkatársamnak címezve. Ebben kitérek arra, milyen érzések, aggodalmak határozták meg a napunkat, mi a közös, ami mindenkit érint. A felvetett gondokra, problémákra elakadásokra általánosan reagálok, mindig már konkrét választ vagy támogatást adva. A kitöltés általában

80% körüli. Kiemelkedően pozitív a fogadtatás, naponta jönnek priviben köszönő emailek válaszként a kollegáktól, hogy jólesik nekik a vezetői figyelem, nagyon hasznos nekik ez a gyakorlat. Örülök, hogy használjuk a CX Ray PULSE felmérését."

Balaton Anita

Café PR ügyvezető

Kipróbálom>>

Kollégáink segítenek a projektindításban!

Érdekel!>>

Kövesd csapatod hangulatát egyszerűen!