A teljesítményértékelés és a digitalizáció

2021.05.27 11:00-12:00

Pécsi Judit, Union és

Hári Péter, CX-Ray

Zoom


Ne maradj le!

Maximum 100 főig várjuk a jelentkezőket!

SAJNOS A HELYEK MÁR ELFOGYTAK! DE REGISZTRÁLJ, HOGY MEGKAPD A FELVÉTELT EMAILBEN, ILLETVE, HA VALAKI LEMONDJA, ÉRTHESÍTHESSÜNK ÉS ÁTVEHESD A HELYÉT!

Ötödik alkalommal is megrendezésre kerül teljesítményértékelési szakértői fórumunk! Webinár sorozatunkban beszéltünk már a teljesítményértékelés alapjairól, annak kihívásairól és munkajogi hátteréről és a szervezeti kultúrára gyakorolt hatásairól is. Év elején megkérdeztünk Titeket, hogy mi 2021 legfontosabb HR kérdése szerintetek és a második legtöbb szavazat a digitalizáció és TÉR kapcsolatára érkezett. Így a teljesítményértékelés és a szervezeti kultúra kapcsolatának boncolgatása után, a 2021-es második webinárunkon ezt a kérdést járjuk körbe! Meghívott szakértőnk Pécsi Judit, a Union HR igazgatója ügyvezető igazgatónkkal, Hári Péterrel fog beszélgetni ezzel kapcsolatos tapasztalataikról és szakmai véleményükről. A webinár során, úgy, mint eddig, lesz lehetősége a hallgatóknak kérdéseket feltenni, valamint a webinár rögzítésre kerül, így később is megtekinthető lesz!

JELENTKEZEM

A SZAKMAI ELŐADÓK

A nagy üzleti átalakítások, változások kezelése végig kísérte HR pályáját. Először a bankszektorban dolgozott egy tulajdonos váltás közepette, majd 17 izgalmas évvel ezelőtt csatlakozott a UNION Biztosítóhoz HR vezetőként. Az itt töltött idő jó példa arra, hogy lehet egy munkáltatónál, de nem egy munkahelyen dolgozni. Kezdetben a dinamikus üzleti fejlődés támogatása volt a feladata, később egy másik, majd egy harmadik biztosító közös HR modelljében rejlő szinergia kiépítése, végül a három társaság összeolvadásával létrejövő. megújult vállalat HR területének és vállalat kultúrájának formálásán dolgozott. A HR-t szolgálatnak tekinti mind az üzleti vezetés és a munkavállalók felé egyaránt, ehhez pedig kezdeményezőkészségre, kíváncsiságra és lelkesedésre van szükség. Mostanában különösen az foglalkoztatja, hogy tud egy vállalat sok-sok kapcsolódási pontot biztosítani az ott dolgozók számára, nem csak a vállalat, de a saját céljaik eléréséhez is, olyan lehetőségek teremtése, melyek során a ’munkában is igazán élhetnek’, nem csak a munka után. Szívügye az, hogy egész, EGÉSZséges emberként élhessünk.

Hári Péter, annak ellenére, hogy munka és szervezet szakpszichológus és doktori tanulmányait is ezen a területen folytatta, pályáját IT projekt menedzserként kezdte. 2014-ben adatelemzőként csatlakozott a CX-Ray alapító csapatához, 2015-ben pedig átvette a csapat vezetését. Azt szereti a HR és szervezetfejlesztés szakmában, hogy ötvöződik benne a soft és a hard, az üzleti mutatók és a megfoghatatlannak tűnő emberi tényezők világa, amely összességében a legnagyobb, de nem kizárólagos hatással rendelkezik egy vállalat sikerességére.

Pécsi Judit

Union

Hári Péter

CX-Ray Kft.

Miről lesz szó?

A digitalizáció szervezeti aspektusai: a HR, a menedzsment és a vezetők szerepe

A digitalizáció informatikai aspektusai: komplexitás, fejlesztések, támogatás

Hogyan segíti a HR és a többi munkatárs helyzetét a digitalizáció?

Mi a HR jövője, milyen skillek szükségesek ahhoz, hogy jól működő vállalati folyamatok alakuljanak ki?